Ünye Ticaret Borsası olarak, tamamlanan organ seçimlerimizin ardından bölgemizin değerli protokol üyelerini, kurum temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve iş insanlarını Borsamızda ağırlamaya devam ediyoruz. Yeni dönem çalışmalarımız ve vizyonumuz doğrultusunda gerçekleşen "hayırlı olsun" ziyaretleri, kurumlar arası iş birliğimizi daha da güçlendiriyor.
Seçim sürecimizin hemen ardından Borsamıza gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında;
Ünye Genç İş İnsanları Derneği (ÜGİD) Başkanı Sn. Ekrem Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mustafa Uslu ile Meclis Başkanımız Sn. Erhan Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret vesilesiyle ÜGİD Başkanı Ekrem Deniz, Başkanımız Mustafa Uslu’ya anlamlı bir plaket takdim etti.
Global Resold Gayrimenkul Danışmanlık Broker'ı İbrahim İşçi, Akın İnşaat İşletme Sahibi Ali Çifci, Saraçoğlu İnşaat İşletme Sahibi Hamza Kürşat Dikici ve Dalgıç İnşaat İşletme Sahibi İbrahim Dalgıç, yeni yönetimimize tebriklerini ileterek bölgemizdeki ticari ve sektörel gelişmeler üzerine istişarede bulundu.
Ünye Kent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sn. Ali Öztürk ve Av. Sn. Ömercan Çevik, Borsamızı ziyaret ederek yeni dönemin Ünye’mize ve iş dünyamıza hayırlı olması temennisinde bulundu.
Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Ünye Şubesi Müdürü Sn. Hatice İnci Çakmak, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mustafa Uslu ve Meclis Başkanımız Sn. Erhan Aydın’ı ziyaret ederek finans ve bankacılık sektörü üzerine değerlendirmelerde bulundu ve yeni görev döneminde başarılar diledi.
Ünye Ticaret Borsası yönetimi olarak; bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan, nazik ziyaretleri, değerli sohbetleri ve iyi niyet temennileriyle gücümüze güç katan tüm protokolümüze, paydaşlarımıza, basın mensuplarımıza ve iş dünyamızın değerli temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Ünye’mizin ve bölgemizin tarımsal ticaretine, ekonomisine ve ortak geleceğine katma değer sunmak için hep birlikte kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...