İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz ve Ünye İlçe Başkanı Servet Zeren, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ünye Ticaret Borsası’nı (ÜTB) ziyaret etti. Heyeti, ÜTB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Meclis Başkanı Erhan Aydın ağırladı.
Ekonomik Beklentiler ve Piyasa Değerlendirmesi Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, Ünye’nin ve bölgenin ekonomik durumu masaya yatırıldı. Özellikle fındık sektöründeki güncel piyasa koşulları, üretici ve tüccarların beklentileri ile ticari hayatın geliştirilmesine yönelik çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Mustafa Uslu, Borsanın projeleri ve faaliyetleri hakkında heyete bilgi verirken; yerel ekonominin güçlenmesi için tüm paydaşlarla diyalog halinde olmanın önemine vurgu yaptı. Görüşme, güncel konuların değerlendirilmesinin ardından iyi niyet temennileriyle sona erdi.
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...