Borsamızdan Ziyaret
Perşembe, 11 Temmuz 2019
Borsamızdan Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa USLU Ünye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Irfan AKAR Ünye Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Ümit ÖZKAN ticaret odası Meclis başkanı Tuncay SAĞLAM Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Harun GÜDEK, Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan Ali ÖZKAN ,Terziler Odası Başkanı İsmet ÇAT ve STK başkanlarından oluşan heyet 10.07.2019 TARİHİNDE Ordu Büyükşehir Belediyesi başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER ‘i Ziyaret etti . Gündem Ünye ve havzasında yapılması düşünülen projeler üzerinde oldu, gündem Ünye organize sanayi , ünye ,akkuş iç anadolu bağlantı yolu, üniversite yerleşke planı ve fındık sezonunun gelmesi ile Niksar caddesi de fındık esnafının mahsul indirmek ve yüklemek ile ilgili otopark sorunu oldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa USLU Niksar caddesinde bulunan üyelrimizin fındık sezonunda indirme bindirme yapmakla ilgili sorunlarını dile getirerek çözüm istedi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi GÜLER caddeye cep yapılarak problemin çözüleceği konusunda söz verdi.Organize sanayi ve diğer Ünye sorunları da dile getirildi.