Perşembe, 28 Mart 2019

İstanbul’dan, Ordu’ya bir dizi ziyaret ve iş görüşmeleri kapsamında gelen iş adamlarını, borsamız ev sahipliğinde Ünye’ye davet ederek İş adamlarımız ve sivil toplum örgütleri ile bir araya getirdik. 28.03.2019 günü sabah kahvaltısında bir araya gelen bu güzide toplulukta; Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa USLU, Meclis Başkanı Erhan AYDIN, İş adamları ve Borsamız üyesi, Ahmet ÇAKMAK, Harun HALICI, Yüksel TAŞ, Murat USLU, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan AKAR, Meclis Başkanı Tuncay SAĞLAM, Ziraat Odası Başkanı Osman SARIKAHRAMAN, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit ÖZKAN, İş adamları; Ali GÜRSOYLU, Nedim CAN, Abdullah SARI, Hasan YAĞCI  vb. gibi isimler bulunurken, İstanbul’dan ise, Mehmet ERDOĞAN, Mehmet KAZANCI (AKSA-Enerji),Hasan GOCAY beraberindeki iş adamları ile birlikte katıldılar..