SON EKLENEN HABERLER
Başkanımız Katar'da
TOBB tarafından organize edilen Türkiye Katar Ekonomik Forumu toplantısı için Katar'a giden Başkanımız Mustafa USL..
10 Ocak-çalışan Gazeteciler Günü
Ünye Ticaret Borsası olarak tüm basın mensuplarımızın  Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz...
Başkanımız Ünye için Tokat'da
Ünye'nin tanıtımı için oluşturulan heyetde yer alan Başkanımız Mustafa USLU, Valilik ve belediye başkanlığı ziyare..
Dost Fındığın Başarısı
Fındık ihracatcıları Birliğinin 2016 yılında belirlediği ilk 20 firma arasına giren Dost Fındık, 2017 yılında da  en ç..
Durak Fındığın Büyük Başarıları Devam Ediyor.
İlçemizin önde gelen ve köklü firmalarından olan DURAK FINDIK başarılarını devam ettiriyor. Fındık İhracatcı..
Başkanımız Tokat'da
Tokat'da yapılması planlanan Ünye tanıtım etkinleri kapsamında ön görüşmeler için giden heyetde baş..
Avukat Koray MARAL'ın Borsamızı Ziyareti