SON EKLENEN HABERLER
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı S. Zeki MURZİOĞLU'nun TOBB adına Borsamız
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı S. Zeki MURZİOĞLU, yanında TOBB görevlisi Tahir ARGÜÇ  ile birlikte B..
15. Temmuz Basın Açıklaması
15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3. Yıldönümünde; Unutmadık, Unutturmayacağız ..
15. Temmuz Yürüyüşü
15. Temmuz haim darbe girişiminin 3. yıldönümünde ilçemizde yapılan yürüyüş etkinliğine Borsa..
Borsamızdan Ziyaret
Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa USLU Ünye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Irfan AKAR Ünye Esnaf Kefalet Koopera..
Tebrik Ediyoruz
İstanbul Sanayi Odası İkinci 500 sıralamasında başarı elde eden firmalarımızı kutlarız ve başarılarının devamını dileriz. ..
Borsamızdan Ziyaret
Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa USLU Ünye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Irfan AKAR Ünye Esnaf Kefalet Kooperati..
Borsamızda Toplantı
Fabrikalar dışındaki üyelerimiz borsamız toplantı salonunda istişare toplantısı yaptılar. ..
Üyelerimize Duyuru
Suriye'de güvenlik altına alınan bölgeler ile ülkemiz arasında gerçekleştirilecek ticarette verilecek g&..