SON EKLENEN HABERLER
Ziyaret
Ünye Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanımız Sayın Bünyamin DÖNMEZ, borsamızı ziyaret etti. Borsa Başkanımı..
Açılan-kapanan şirket istatistikleri
2017 Ekim ayında kurulan şirket sayısında bir önceki aya göre %37,15 artış oldu. ·   &nbs..
Vefat
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası eski meclis üyesi, Ünye'miz iş adamlarından Adem ÇALIK 'ın  vefatı..
Borsamıza Ziyaret
İlçe Jandarma Komutanı Sayın Esat Can  ÖZTÜRK, Borsamızı ziyaret ederek Başkanımız Mustafa USLU  ile g&..
Hukukçuların Borsamızı ziyareti ve eğitimleri.
Ordu Barosu Başkanı Sayın Haluk Murat POYRAZ ve ilçemiz hukukçuları başkanımızı ziyaret ettiler. ..
Ordu Baro Başkanının Borsamızı ziyareti.
Ordu Barosu Başkanı Sayın Haluk murat POYRAZ, Borsamızı ziyaret ederek verilen eğitim kapsamında destekleri için Borsa Başk..
Sektörel Güven Endeksleri
..
3.Aralık Dünya Engelliler Günü