SON EKLENEN HABERLER
Akreditasyon Denetçilerinden Borsamıza Ziyaret
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'na Akreditasyon denetimi için gelen TOBB'dan Saygın BABAN ve Türk Loydu dene..
Üyelerimize Ziyaret
Genel Sekreterimiz Mehmet GÜR ve Genel Sekreter Yardımcımız Şükrü YENİN ile üyelerimizden Fındıkçı Tarı..
Fatsa Ticaret Borsası Ziyaret Ettik
Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa USLU, Genel Sekreterimiz Mehmet GÜR ve Genel Sekreter Yardımcımız Şükrü..
Borsalarımızın Performanslarını Geliştirme Faaliyetinde Bulunduk
Fatsa Ticaret Borsası ziyaret edilerek borsamızın performansını geliştirmek ve iyileştirme faaliyet..
Borsamız Gıda Yardımlarını Tamamladı
TOBB tarafından 2013 yılında maddı desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza gıda yardımı yapıl..
Milletvekilimiz Sayın Mustafa HAMARAT'A BRİFİNG VERİLDİ.
BORSAMIZI ZİYARET EDEN SAYIN HAMARAT'A; BORSA BAŞKANIMIZ MUSTAFA USLU TARAFINDAN BİLGİ VERİLDİ. ÖNCELİKLE LİSANSLI DEPOCU..
Milletvekilimiz Mustafa HAMARAT, Borsamızı Ziyaret Etti
Ordu Miletvekilimiz Sayın Mustafa HAMARAT beraberinde danışmanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte borsamızı ziyaret..
Fındık Toplama Hasat Kurutma Yöntemleri Üzerine Araştırma, Fizibilite Çalışması