SON EKLENEN HABERLER
Borsamız Yönetimi Belediye Başkanını Ziyaret Etti
05.06.2013 tarihinde Borsamız Yönetim ve Meclisi Belediye Başkanımız Ahmet ARPACIOĞLU'nu ziyaret etti.  ..
Borsamız Yönetimi Kaymakamı Ziyaret Etti
05.06.2013 tarihinde Borsamız Yönetim ve Meclisi Kaymakamımız Mustafa DEMİR'i ziyaret etti.   ..
Miraç Kandiliniz Kutlu Olsun
Ünye Ticaret Borsası olarak tüm üyelerimiz ve ilçe halkımızın Miraç Kandilini kutlarız. ..
"Bir Başarı Hikayesi" Konulu Seminerimizin Konuğu Hasan Basri DURAK'tı
04.06.2013 tarihinde Ünye Ticaret Borsası olarak düzenlemiş olduğumuz "Bir Başarı Hikayesi" konulu seminerleri..
"Bir Başarı Hikayesi"
Borsamız tarafından düzenlenen ve Duraklar Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri DURAK'ın konuşmacı olarak katıl..
Borsamıza Ziyaret
30.05.2013 tarihinde TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Şadan EREN Borsamızı ziyeret etti. Yönetim Kurulu..
Kare Kod (QR Kod) Uygulaması
İOS ve Android uygulamalarıyla vermiş olduğumuz Kare Kod (QR Kod) ile dergimizin ilk sayısına ulaşabilirsiniz.  ..
Borsamıza Ziyaret
Ünye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş ZOR ve Ünye Ticaret Odası Yöne..